DOM ZDRAVLJA ŽITIŠTE
 

vi se nalazite na strani: Privatnost i pravila korišćenja

Privatnost i pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela DZZITISTE.RS portala i svih njegovih delova (u nastavku samo DZZITISTE.RS), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem DZZITISTE.RS portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo DZZITISTE.RS portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

DZZITISTE.RS Portal

Dom zdravlja Žitište posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja DZZITISTE.RS portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje DZZITISTE.RS portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

DZZITISTE.RS portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice.

DZZITISTE.RS sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje DZZITISTE.RS portala koristite na vlastitu odgovornost i DZZITISTE.RS se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup DZZITISTE.RS portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

DZZITISTE.RS polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava DZZITISTE.RS portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (dzzitisters, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je DZZITISTE.RS povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

DZZITISTE.RS sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

DZZITISTE.RS linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici

DZZITISTE.RS štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.
DZZITISTE.RS se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

DZZITISTE.RS može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke DZZITISTE.RS koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

DZZITISTE.RS obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

DZZITISTE.RS se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila DZZITISTE.RS portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Modifikovanje i promene pravila

DZZITISTE.RS zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama DZZITISTE.RS može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na DZZITISTE.RS portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Design by Kuga Milan | Pročitajte Pravila privatnosti |